COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
LÖRDAG
4
MAJ






























Expressanmälan till nya rekord

2008-05-08 - Sugen på att sätta rekord på milen? Gör det på 100%-igt garanterad sträcka som är lika 100%-igt platt. Gör det på samma plats som världseliten - Stadion i augusti! Passa även på att anmäla er till den tuffaste av milar, Tömilen.

Studenterna lanserar "Långlöparnas Kväll" på Stadion tisdagskvällen den 26 augusti. Vi ger alla chansen att springa 10 000 meter med eltidtagning, målfoto och inramning av Stockholms vackraste byggnadsverk, Torben Gruts Stadion från 1912.

Långlöparnas Kväll består endast av längre lopp. Vi börjar med 2000 meter för juniorer och veteraner och övergår sen till tre lopp över 10 000 meter. Ett är för den manliga svenska eliten, det andra för den kvinnliga eliten, som även gör upp om Stockholms DM och som som sparras av jämnbördiga manliga klubblöpare. Men dessutom introducerar vi ett tredje lopp för klubblösa. Enda målsnöret består av att maxtiden är satt till 45 minuter. Det är vi tvungna att göra för att hålla ett pressat tidsprogram.

Det finns ett begränsat antal platser och vi börjar sälja dem under nummerlappsutdelningen på Runner's Store, torsdag-fredag kl 12-18 samt i Konradsbergsparken på lördag, med start klockan 8.30. Anmälningsavgiften är oerhört låg - 60 kronor!

Det går också att anmäla sig direkt på nätet.

Ni kan dessutom anmäla er till huvudstadens tuffaste millopp, Tömilen. Det är ett halvår dit (15 november), så att alla ska hinna backträna. Tömilen bjuder nämligen på åtta tuffa stigningar. Den som nöjer sig med hälften kan välja att anmäla sig till Snöfemman. Detta sena arrangemang är unikt så till vida att samtliga deltagare får gåvor från vårt dignande prisbord! Det rabatterade expresspriset är 100 kronor, mot annars som lägst 140 kronor.

OBS! Vi tar endast emot kontant betalning på Runner's Store.