COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
LÖRDAG
4
MAJ






























Vårt Kungsholmens reportrar förbereder sig

2010-04-05 - Med fem veckor kvar till loppet kliver Vårt Kungsholmens reportrar Emlie Molinder och Anna-Karin Grenninger in i löparskorna. Ska de klara sina respektiv mål att fullfölja utan att gå respektive slå det gamla personliga rekordet?

Reportrarnas mål och vägen dit kan följas i Vårt Kungsholmen. I den första artikeln får vi reda på deras status när träningen inleds. Anna-Karin har gymmat under vintern, men fått leta fram löpardojorna ur höstgarderoben. Hon sprang Kungsholmen Runt för tre år sen på 56 minuter och ska nu försöka slå den tiden.

Emelie ska följa träningsprogrammet "från fåtöljen till mållinjen", skapat för dem som hittills hellre har hämtat maten än sprungit efter den. Men hon är djärv nog att hoppa direkt in i skissens tredje vecka eftersom hon vid ett tidigare tillfälle lyckades springa de första sex kilometerna på Kungsholmen Runt helt utan träning. Med bättre förberedelser hoppas vi lotsa Emelie till målet utan att hon ska behöva stanna och gå. Däremot få hon vara beredd på att till en början träna på det viset, att växla mellan löpning och gång.

Hur ska det gå för Emelie och Anna-Karin? Stämmer deras bakgrund väl överens med era? Fortsättning följer i Vårt Kungsholmen och givetvis här på vår hemsida.

Vi tar gärna emot liknande erfarenheter från alla deltagare. Mejla oss blogglänkar om Kungsholmen Runt!