COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
LÖRDAG
4
MAJ






























Rusning med fyra dagar kvar

2010-04-27 - Anmälningarna duggar tätt nu när det återstår fyra dagar innan vi stänger porten. Ni är nu över 2000 och det kan vara dags att påminna om svaren på era vanligaste frågor.

Nästa lördag, den 8 maj, är det äntligen dags för Kungsholmen Runt. Vi vill inte bara påminna dig om det, utan även ta upp några av de vanligaste frågorna.

1) Är jag med?
Alla som har anmält sig syns på vår startlista, och ni är rekordmånga, över 2000. OBS! att om det står "inte betalt" i slutet på raden har vi ännu inte noterat någon inbetalning. Det kan dock ta upp till fem bankdagar.Sista anmälnings- och inbetalningsdag är fredag 30 april. Därefter stänger vi föranmälan och hänvisar till efteranmälan som sker till klart högre pris och öppnar den 6 maj, på Runners Store

2) Kommer det något hem till brevlådan?
Nej, all info om loppet finns på hemsidan. Se särskilt alla svar på FAQ-sidan. Nummerlappen hämats ut på Runners Store, Vasagatan 16 (mittemot Centralen), torsdag/fredag 6/7 maj, kl 12-18. Ej uthämtade nummerlappar finns på tävlingsdagen i sekretariatet, i Rålambshovsparken. Det öppnar kl 8.30.

3) I vilken startgrupp har jag hamnat i?
Information om startgrupperna lämnas i början på maj, efter att föranmälningarna har stängts. OBS! Kom ihåg att den som inte lämnar något underlag till seedning hamnar i sista startgruppen. Det går bra att uppdatera sin seedning fram till den 30 april genom mejla nya tävlingsresultat till kungsholmenrunt@gmail.com.

4) Hur trångt är det i starten? Hur räknas min tid? Kan jag uppge tiden för att seeda om mig till Stockholm Marathon?
Vi har gjort klart med polisen om att få stänga av Rålambhovsleden i båda körriktningarna under starten vilket borgar för ett brett startområde. Ifjol tog det mindre än en minut tills alla hade passerat startlinjen, trots att vi då hade tillgång till bara halva vägen.
I vår resultatlista anges såväl brutto- som nettotider. Brutto = tiden från startskottet tills du passerar mållinjen dvs ordningsföljden i mål. Netto = tiden från passeringen av start- till mållinjen dvs den egentliga tiden på din sträcka. Kungsholmen Runt är mätt av legitimerad förbundbanmätare och godkänd som seedningslopp inför Stockholm Marathon.

5) Andra frågor?
Se i första hand inbjudan och FAQ. Om du inte hittar svar där:
Frågor om anmälan, betalning, tidtagning och hemsidan: Cédric Schwartzler, 0733-74 70 72, cedric@3-b.nu
Övriga frågor om loppet: Lorenzo Nesi, 070-88 66 444, kungsholmenrunt@gmail.com.

Tävlingsledningen för Kungsholmen Runt hälsar dig välkommen nästa lördag!