COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
LÖRDAG
4
MAJ






























Nytt rekord - nu får ni vänta tills efteranmälan öppnar!

2010-05-01 - Vi räknade in 2208 anmälningar när porten stängdes under valborgsmässonatten - 238 fler än ifjol. Nu råder det anmälningsstopp fram till 6 maj, då efteranmälningen öppnar på Runner's Store. Det är också där som ni kan hämta ut era nummerlappar.

De närmaste dagarna ägnar vi bland annat åt att kontrollera alla transaktioner, stryka obetalda anmälningar samt inte minst att gå igenom alla seedningar. Vi presenterar en definitiv lista på alla godkända föranmälningar i början på veckan. Då får ni även reda på fördelningen av startgrupperna. Här har ni den preliminära startlistan.

Torsdag och fredag 6-7 maj, kl 12-18 (OBS! att vi alltså inte finns på plats när butiken är öppen under förmiddagen!) delar vi ut nummerlappar och tar emot efteranmälningar på Runner's Store, mitt emot Centralen på Vasagatan, mitt i Stockholm. OBS! Vi skickar inte ut några startbevis - den som finns med i den definitiva startlistan är startklar.

Utsocknes kan välja att hämta sina nummerlappar på tävlingsdagen vid tävlingsplatsen i Rålambshovsparken, fr o m kl 8.30. Dit tar vi också alla andra överblivna nummerlappar, men vi rekommenderar att undvika detta alternativ eftersom det finns risk för långa köer, som man bör undvika när man ska koncentrera sig på loppet.