COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
LÖRDAG
4
MAJ






























Startlistan är klar

2011-05-01 - Nu har vi publicerat alla startistor på de föranmälda. Startbevisen ska också ha dimpt ner i de mejlådor som ni har angett adressen till vid anmälan.

Startistorna är uppdelade i klasser och bokstavsordning. Där kan ni också studera vilket startnummer ni har fått och vilken startgrupp som ni har blivit placerade i, utifrån de angivna seedningsgrunderna. Färgerna motsvararar era startgrupper:

Start kl 11.30
Blått = 1 (med tillägget "A" om man är elitseedad)
Rött = 2

Start kl 11.35
Grönt = 3
Gult = 4

Det är samma färger och siffror som ni ska följa på tävlingsdagen för att komma in i rätt startfålla och som även anges på era nummerlappar.

OBS! Det är för sent att nu ange nya seedningsgrunder. Deadline för det var 27 april och vi kan inte göra några ändringar.

Notera att vi även har angett vilka som deltar i Stockholms Veteran-DM i halvmaraton, som traditionsenligt hålls i samband med Kungsholmen Runt.

Startbevisen har mejlats till den kontaktperson som angavs vid anmälan. Det underlättar vårt arbete om ni kan ta med det till nummerlappsutdelningen som öppnar kl 11 på torsdag, på Runners' Store, Vasagatan 6, mittemot Centralen.

Om du saknar ditt startbevis har vi antingen inte fått någon epostadress eller också har den varit ogiltig/inaktuell.

Har något blivit fel? Mejla oss!