COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
LÖRDAG
4
MAJ






























Startbevis skickade och startlistan publicerad.

2012-04-30 - Nu har vi skickat elektroniska startbevis till alla kontaktpersoner vi har epostadress till samt publicerat den kompletta startlistan med startnummer, startgrupp och starttid.

Har du inte fått något startbevis kan det bero på att du stavat din epostadress fel vid anmälan, att du inte angivit någon epostadress eller att startbeviset har fastnat i ett spamfilter (förra året hade vi haft problem med live.se och spray.se). Isåfall kontakta oss på info@kungsholmenrunt.se

Startbevismailet kan du sedan skriva ut (eller ha det i din Smartphone) och ta det med dig till nummerlappsutdelningen på Runners' Store, Vasagan 16, torsdag 3 kl 11-20, fredag 4 maj, kl 11-18. Observa att butiken öppnar kl 10 men nummerlappsutdelningen som sköts av oss öppnar kl 11.

Notera att nummerlappsutdelningen inte är personlig, dvs du kan skicka en vän med ditt startbevis för att hämta din nummerlapp och goodiebag.

Ej uthämtade nummerlappar delas ut på tävlingsdagen med start kl 8.30 vid tävlingssekratariatet i Rålambshovsparken, under Västerbroviadukten.

VSM-deltagare måste hämta sin ålderslapp som obligatoriskt måste fästas på ryggen.

Deltagare utan startbevis kan hämta sin nummerlapp med legimitation. Observera att processen tar lite längre tid än med startbevis.

Notera att millöpare springer med ett rött nummer medan halvmaralöpare springer med svart nummer (förutom sena klassbyte). Det färgade strecket på ditt startnummer motsvarar färgen på din startgrupp (svart, blå, röd startar kl 11.30, grön och gul startar kl 11.35, knattar startar kl 10.30).