COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
LÖRDAG
4
MAJ






























Häng med på nya Löparskolan!

2015-05-31 - På onsdag startar vi vår andra omgång av Löparskolan. Häng med på den sex veckor långa kursen och välj om du vill vara med på det bästa loppet i Stockholmsområdet.

Den nya kursen startar onsdag 3 juni, kl 18, och fortsätter under ytterligare fem onsdagar. "Löparskolan 2.0" utgår från KTH-Hallen, i Lill-Jansskogen (T-bana Tekniska Högskolan). Den kostar 495 kronor eller 795 kronor inkl startplats i Trosa Stadslopp, som är 8,9km och hålls fredag 26 juni. Det är loppet med bäst tryck i hela Stockholmsområdet. Kvällsstart och middag efteråt gör det till en väldigt trevlig utflykt.

Båda avgifterna inkluderar ombyte, dusch och bastu i KTH-Hallen, T-bana Tekniska Högskolan. Mer info om KTH-Hallen.

Under Löparskolans sex veckor går vi igenom nyckelmoment i löpträning och ger en introduktion av hur träningarna ser ut med FK Studenterna, som är en av Sveriges ledande långlöparföreningar. Träningarna pågår under cirka 75 minuter. Vår främsta löpare Frida Lundén leder kursen. Hon kom till klubben som talangfull motionär och har nu erövrat åtta SM-medaljer, blivit nordisk mästare på 10 000 meter, sprungit Finnkampen och EM i maraton. Följ i hennes spår och se hur långt du kommer!

Läs här, om du vill veta mer om oss.
.

Anmäl dig till Löparskolan.