COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
LÖRDAG
4
MAJ






























Rabatterad anmälan till dig som är KfS-medlem

2016-01-18 - Alla ni som är medlemmar i Konsumentföreningen Stockholm har fått en strålande present lagom till hundraårsjubileumet: Spring KfS Kungsholmen Runt för bara 100 kronor!

Kungsholmen Runt har alltså fått en titelsponsor i Konsumentföreningen Stockholm (KfS), som inlemmar loppet i sitt jubileumsår.

Det stora värdet för alla er 760 000 medlemmar är att ni kan anmäla er till milen eller halvmaran på KfS Kungsholmen Runt för bara 100 kronor.

Ta fram ditt MedMera-kort och anmäl dig nu!


Konsumentföreningen Stockholm (KfS) är en av huvudägarna i Coop. Vår viktigaste uppgift är därför att göra Coop så bra som möjligt för våra 760.000 medlemmar. Som medlem får du även förmånliga erbjudanden och rabatter hos andra företag, liksom på kultur- och idrottsupplevelser, som KfS Kungsholmen Runt. Nyckeln till alla medlemserbjudanden är Coop MedMera-kortet.

En nyhet i år är att Konsumentföreningen Stockholm bjuder på flera aktiviteter i Rålis, den 7 maj. Ta med barnen till Ekostigen eller besök KfS-tältet där det bjuds på kaffe och ges chansen att köpa armband från massajkvinnorna i Namanga, Tanzania.

Ett viktigt armband

Konsumentföreningen arbetar aktivt för att samla in pengar till biståndsorganisationerna Vi-skogen och We Effect. För att förstärka kopplingen till arbetet i Östra Afrika har vi startat en egen insamling till massajkvinnorna i Norra Tanzania. Det här armbandet är designat av massajkvinnor i våra jubileumsfärger. Försäljningen av armbanden ger massajfamiljerna mat på bordet, inkomster så att de kan förbättra sina hus och möjlighet att betala barnens skolavgifter.



Ekostigen - kul och lärorikt för stora och små

På bondgården kan barnen bland annat plantera krasse och lära sig vad som skiljer ekologisk från vanlig odling. De får också chans att mjölka en kossa, klappa hönsen och krypa in i en bur som hönan bor i.

I affären får du tips om hur du kan handla hållbart och vilka varor som gör störst skillnad för miljön när du byter till ekologiskt. Du får också lära dig att källsortera och hur du förvarar maten på bästa sättet. Att inte slänga mat är en gyllene regel, men det vi måste slänga kan vi kompostera och låta maskarna i komposten göra om till jord som vi kan använda för att plantera goda grönsaker.

Vid pysselbordet kan du måla en egen humla. Eller varför inte göra en egen planteringskruka av tidningspapper?
Passa även på att testa dina kunskaper om ekologi och hållbar konsumtion i vår tipspromenad där du kan vinna fina priser.