RESULTAT

Missa inte chansen att utveckla dig på Löparskolan!

2018-03-15 - Hur gör man för att komma igång med löpningen eller komma vidare med den? Det berättar vi på ett seminarium före påsk och fyra lektioner i april. Läs mer om kursen som hålls på tre nivåer och kostar mindre än en PT-timme.
I samarbete med Konsumentföreningen Stockholm anordnar vi en löparskola som börjar med ett seminarium måndag 26 mars och fortsätter med fyra praktiska lektioner som består av en timmes träning vardera.

Vi delar upp grupperna i tre nivåer, från nybörjare till mer vana löpare. Skolan drivs av Stockholms ledande löparklubb, FK Studenterna. Ni får lärare med många års erfarenhet.

Efter seminariet 26 mars (kl 18, på GiH, Lidingövägen 1) kommer påsken. Välj därefter mellan måndags- eller onsdagskvällar, kl 18, med start 9 eller 11 april. Vi håller lektionerna i Rålambshovsparken med omnejd, precis som på vår tävlingsdag.

Kostnaden för seminarium och fyra lektioner är 400 kronor, men medlemmar i Konsumentföreningen Stockholm får 75% rabatt och betalar inte mer än 100 kronor för hela paketet.

Anmäl dig nu för att vara med och ta fram MedMerakortet för att utnyttja jätterabatten!


Glädjen över att ha fullföljt både Löparskolan och KfS Kungsholmen Runt är omätbar.