RESULTAT

Nästa år kör vi 11 maj! Kampanjpris under juli månad

2018-07-16 - Lördag 11 maj blir datumet för den 39:e upplagan av KfS Kungsholmen Runt - Sveriges äldsta halvmara och snabbaste millopp! Det allra lägsta anmälningspriset får du nu under en kort kampanj fram till sista juli.


Foto: Deca Text & Bild.


Vad sägs om bara 199 kronor för Sveriges Snabbaste Mil eller 299 kronor för Sveriges äldsta halvmara? Jämför gärna de anmälningsavgifterna med vad andra stora lopp tar, som 675 kronor för Stockholm Halvmarathon eller 695 kronor för Göteborgsvarvet. Knatteloppet för alla barn upp till 13 år (födda 2006 eller senare) kostar 99 kronor och inkluderar alltid glass efter mållinjen.

Vi bjuder på den service som bara löpare vet att andra löpare vill ha. Inga hinder, elektriska stötar eller färgat mjöl, bara snabbaste och mest friktionsfria väg från start till mål, mitt i Stockholm, på den flackaste av dess stadsdelar: Kungsholmen.

Vi återkommer till om priset även kommer att inkludera en t-shirt, men kan lova att den lägre avgiften inte kommer att stänga ut er från den eventuella bonusen.

Så, vad väntar vi på? Anmäl dig härinnan kampanjen tar slut och spring sen ut och träna!
Det är ju inte ens tio månader kvar till KfS Kungsholmen Runt.