ANMÄLAN
KfS Kungsholmen Runt
2019-05-11, Rålambshovsparken


Fyll i uppgifterna för kontaktpersonen samt uppgifterna för varje deltagare du vill anmäla. Kontaktperson är inte nödvändigtvis deltagare. Springer kontaktpersonen måste du ange uppgifter för denna person både under "Kontaktperson" och under "Deltagare".

Vill du anmäla flera deltagare är det bara att trycka på "Anmäl fler »" för varje extra deltagare du vill anmäla. Du kan också ta bort en viss anmälan (om du tex tryckt för många gånger på "Anmäla fler »") genom att trycka på "Ta bort »"-knappen längs till höger.

När du är klar med alla deltagare, skicka formuläret genom att klicka på knappen "Fortsätt".

Kontaktperson: * Obligatoriska fält
Förnamn* c/o
Efternamn* Adress
Telefon Postnr
Email* Ort
Deltagare och tilläggsprodukter:
Förnamn*
Efternamn*
Född*
Klubb
Email*

Gren*
Seedning*
Lopp & årtal Tim Min
:
Jag vill beställa Umaras langningspaket för 100 kr.
Vill du anmäla fler löpare samtidigt tryck på knappen "Lägg till deltagare »"
Genom att anmäla dig samtycker du till att dina personuppgifter lagras och bearbetas elektroniskt i FK Studenternas register. Uppgifterna kommer att användas för information och utskick samt publiceras i start- och resultatlista (enbart namn, födelseår och klubb). Vidare kan uppgifterna komma att delas med föreningens samarbetspartners. Vi arkiverar också vissa personuppgifter i resultatlistor och annan dokumentation från föreningens verksamhet, som längst till föreningens upplösning. Du som inte vill lämna dessa uppgifter kan dessvärre inte anmäla dig. Du har rätt att på förfrågan få tillgång till vilka uppgifter som finns lagrade samt begära att få dina uppgifter raderade.