COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
LÖRDAG
4
MAJ






























Kl 11.15 skjuter vi iväg er!

2009-05-08 - Ni var så många som kom och efteranmälde er på Runner's Store, att nummerlapparna nästan tog slut! Nu har vi skaffat nya i sista minuten och öppnar sekretariatet kl 8.30 i Rålambshovsparken. Glöm inte att vi har en ny startplats intill Rålis och att båda vuxenklasserna (10km och halvmaraton) startar kl 11.15.

När dimröken skingrats över Runner's Store låg det futtiga fyra nummerlappar kvar för dem som ville efteranmäla sig i milklassen. Ett tag kändes det som att det var fler människor inne i löparbutiken än på Centralstationen mittemot.

Under kvällen har vi specialbeställt fler nummerlappar, så att även ni som vill komma till Rålis har chansen att anmäla era till samtliga klasser.

OBS! nyheterna för i år:

1) Chiptidtagning Det lilla chippet sitter i nummerlappen. Det är alltså ingenting som ska fästas i skon. Det innebär att vi tar nettotider och det finns ingen anledning att trängas i starten.

2) Ny startplats: Rålambshovsleden. Vi har fått lov av polisen att stänga av trafiken på Rålambshovsleden och Norr Mälarstrand kl 10.45 och tills ni har passerat Stadshuset. På halvmaratonlöparnas andra varv gäller dock den gamla sträckningen på cykel- och gångbanan. OBS! alltså att löpriktningen är ändrad till motsols runt Kungsholmen.

3) Ny, gemensam startid kl 11.15 för både mil- och halvmaratonlöpare. Informationen i den trycka upplagan av inbjudan från i höstas (a5-broschyren) om att halvmaran startar kl 11 är alltså inaktuell.
Knattarna startar fortfarande kl 10.30 och springer ett varv inne i Rålis.