ANMÄLAN

Spring med retrokänsla med och på Norr Mälarstrand

2018-04-19
YMR Track Club gör ekokläder i skön retrokänska sydda i textilklassiska Sjuhäradsbygden. Den nya kollektionen "Norr Mälarstrand" hör förstås hemma på KfS Kungsholmen Runt. Låt dig inspireras under dina rundor runt Stockholms vackraste holme.  Läs mer »

Vinn shorts & top från Powerwoman

2018-04-18
Powerwoman har just nu en tävling där man kan vinna shorts och top till ett värde av tusen kronor. Motivera varför just du är vinnaren på Powerwomans facebooksida. Och medlemmar i Team Powerwoman har rabatt på vår anmälningsavgift!  Läs mer »

Rusning till Löparskolan

2018-03-26
Det var full fart från start och vi har hundratalet anmälda till vår Löparskola. Den är nu fulltecknad. Terminen börjar redan ikväll med seminarium.  Läs mer »

Missa inte chansen att utveckla dig på Löparskolan!

2018-03-15
Hur gör man för att komma igång med löpningen eller komma vidare med den? Det berättar vi på ett seminarium före påsk och fyra lektioner i april. Läs mer om kursen som hålls på tre nivåer och kostar mindre än en PT-timme.  Läs mer »

Fria startplatser via Umara

2018-03-08
Nu har du chansen att vinna fria startplatser till KfS Kungsholmen Runt, tack vare vår samarbetspartner Umara. Det är Umara U Sport 2:1 Citron som ger dig energi under loppet. Men med hur många muggar?  Läs mer »

Nyttja Umaras langningspaket!

2018-02-22
Den 5 maj hjälper Umara dig att komma Kungsholmen Runt fylld av energi. Vi serverar den unika sportdrycken med två delar maltodextrin och en del fruktos på våra tre vätskestationer längs med banan. Dessutom kan du köpa Umaras extra langningspaket för att få ännu mer energi langad till dig under loppet.  Läs mer »

Årets tröja kommer från Craft

2018-01-03
KfS Kungsholmen Runt fortsätter med sin tradition att bjuda på en funktions-t-shirt. Årets tröja kommer från Craft. Den ingår alltså i anmälningsavgiften på 350 kronor till milen eller 450 kronor till halvmaran. De 3000 första som anmäler sig får tröjan på köpet.

Anmäl dig nu!

Nu finns den första veckans träning fram till 5 maj

2017-12-31
Dags att lansera nyårslöftet: Nästa år ska jag maxa på en mils löpning! Vi ger dig chansen genom att bjuda på fyra olika 18-veckorsprogram fram till KfS Kungsholmen Runt den 5 maj.  Läs mer »

Följ våra träningsprogram för att lyckas på milen!

2017-12-28
Låt inte dina nyårslöften självdö. Vi lotsar dig genom 18 veckors träning fram till dina mål, oavsett om det handlar om att springa en mil så fort som möjligt eller att ta sig runt sträckan. Njut av att springa runt Kungsholmen i allt bättre form! På Nyårsafton publicerar vi den första träningsveckan på fyra olika nivåer. Läs vidare om hur du kan träna för milen.  Läs mer »

Sista chansen till de lägsta priserna!

2017-12-05
Idag 5 december går det fortfarande att anmäla sig till KfS Kungsholmen Runt för ynka 150 (milen) respektive 250 (halvmaran) kronor. Allt du behöver är ett Coop-Kort, om du är stockholmare. Anmäl dig och glöm inte att träna!  Läs mer »

Tjuvkika på hur du klarar milen

2017-10-08
Trist att träna i höstrusket? Dröm dig då bort till nya snabba mil genom att titta på våra träningsprogram. De startar på Nyårsdagen och tar dig hela vägen till KfS Kungsholmen Runt, 5 maj. Vi startar med att presentera hur man tar sig helt otränad från soffan till mållinjen . Senare publicerar vi hur man ska klara milen på 40,50 eller 60 minuter.  Läs mer »

Fler nyheter »